Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Πρωταθλητές το παιδικό

Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία για τις Ακαδημίες μας,η οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα στην Α κατηγορία του παιδικού του Πειραιά.
 Οι περσινοί πρώτοι των ομίλων αποτέλεσαν την Α’ Κατηγορία (συνολικά 9 ομάδες) και οι υπόλοιπες  24 την Β’ κατηγορία. Στο πολύ ανταγωνιστικό αυτό πρωτάθλημα η εξαιρετική ομάδα των παίδων μας, κατέκτησε επάξια την πρώτη θέσηαφήνοντας πίσω της ομάδες όπως ο Ατρόμητος, ο Αετός,  ο  Ίκαρος Καλλιθέας και άλλες. Ενδεικτικό της δυσκολίας του πρωταθλήματος είναι,  ότι τις τελευταίες θέσεις που οδηγούν στην Β’ κατηγορία κατέλαβαν σημαντικές ομάδες όπως η Προοδευτική, ο Ιωνικός, ο Ολυμπιακός  κλπ.
Με ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και  μια φουρνιά παικτών που για 4η συνεχόμενη χρονιά βγαίνουν πρωταθλητές στις διοργανώσεις (παιδικού και προπαιδικού) της ΕΠΣΠ, ο κόουτς Δημήτρης Δίελας παρουσίασε μια ομάδα καλύτερη από όλες στα περισσότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά και  δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα  να πετύχει τον στόχο της, που ήταν για μια ακόμα χρονιά η πρώτη θέση. Η χρησιμοποίηση 30 συνολικά παιδιών κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος (αριθμός ρεκόρ για την διοργάνωση), δείχνει και το βάθος της ομάδας και την δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες και την φιλοσοφία της ομάδας για πρόοδο και συμμετοχή όλων των αθλητών μας. Και είναι μια ακόμα απόδειξη ότι η συνέπεια στη φιλοσοφία που έχει η Ακαδημία μας, η επιμονή, η μεθοδική δουλειά και ο σωστός σχεδιασμός έχει πάντα αποτελέσματα.
Το επόμενο Σάββατο 9/5 η πρωταθλήτρια ομάδα μας θα δώσει ένα δυνατό  αγώνα με αντίπαλο την μικτή Πειραιά στο γήπεδο Μοσχάτου,  όπου θα πραγματοποιηθεί και μια γιορτή για την κατάκτηση του τίτλου με τις σχετικές βραβεύσεις.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment