Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Σφαγή!

Συνήθως οι πρωταγωνιστές των ποδοσφαιρικών αγώνων είναι οι ποδοσφαιριστές.Στον τελικό του κυπέλλου της Γ εθνικης ο αρνητικος πρωταγωνιστής ήταν ο ρέφερι Τζοβαρας που τα έκανε θάλασσα.






Πάμε να θυμηθούμε πως ο Εθνικός έφτασε στον Τελικό του Κυπέλλου:
1η Φάση
Αναγέννηση Ιεράπετρας-Εθνικός 1-3 (ΒΙΝΤΕΟ)
Εθνικός-Νέα Ιωνία 2-0
Τριγλία Ραφήνας-Εθνικός 0-1 (παρ.) (ΒΙΝΤΕΟ)

Προημιτελικός
Εθνικός-Δόξα Ν.Μανωλάδας 2-1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ημιτελικός

Κηφισιά-Εθνικός 3-3 (παρ.), 3-5 (πεν.) (ΒΙΝΤΕΟ)



H Σύνθεση του Εθνικού μας: Βουτσινάς κάτω από τα δοκάρια. Απο δεξιά προς αριστερά οι Χαλκιάς,Κουκούλης,Μακρής και Γερόλυμος. Αμυντικά χαφ οι Γούλας ,Σούφλας και μπροστά ο Δωροβίνης. Δεξιά ο Λύγκος,αριστερά ο Παυλάκης και μπροστά ο Μάναλης.

Απο την άλλη πλευρά  τα Τρίκαλα ξεκινούν με τους Ντάσκα,Σκούπρα,Τέλλο,Παπαευθυμίου,Κουτσόπουλο,Σπάσιτς,Βαγγέλη,Κέρη ,Μοσχάκη,Καμπλώνη,Σαχινίδη

Τρίτο λεπτό και τα Τρίκαλα απείλησαν με τον Καμπλωνη που έπεσε μεσα στην περιοχη αλλά δεν έγινε κατι καθως ο παικτης των τρικάλων έπεσε μόνος του.
Στο 6ο λεπτο ο Εθνικος απειλησε με το Μάναλη που έκανε ωραία ενέργεια μπηκε στην περιοχή εκανε πλασε αλλά ο τερματοφυλακας απέκρουσε.
Τρία λεπτά αργότερα οι Τρικαλινοί ανοιξαν το σκόρ στο 8 όταν ο Σαχινίδης εκμεταλλευτηκε την κάθετη μπαλιά του Μοσχάκη έκανε το πλασέ για το 1-0. Στο 13ο λεπτο ο ρέφερι αρνείται πεναλτι στον Εθνικο οταν οΠαυλάκης βγάζει σεντρα απο τα αριστερα ο Λυγκος σπρωχνεται αλλα ο ρεφερι αρνειται την εσχατη των ποινών.
Φοβερή ευκαιρία για τα Τρίκαλα στο 25 με το μονοκόματτο σουτ του Κερι να διώχνει ο Βουτσινάς.
32ο λεπτό και ο Εθνικος απειλει με φαουλ του Δωροβινη που ανάγκασε τον  Ντασκα να αποκροθσει σε κορνερ. Το κορνερ εκτέλεσε ο Δωροβίνης αλλα η κεφαλια του Μάναλη χτυπησε στο δοκαριΠεναλτι για τον Εθνικο που κερδισε ο Μαναλης σε χερι του Τελλου.Το πεναλτι  για τον Εθνικο εκτελει ο Σούφλας για το 1-1.Πεντε λεπτα μετα την  εναρξη της επαναληψης τα Τρικαλα παίρνουν προβαδισμα με αμφισβητουμενο πεναλτι σε χερι του χαλκια με τον Βαγγελη να σκοραρει απο τα 11 βηματα.
Ευκαιρια για τα Τρικαλα με τον Καμπλωνη να κανει σουτ που απεκρουσε ο Βουτσινάς.Στο 60 τα Τρίκαλα εκαναν το 3-1με το φαουλ του Κουτσοπουλου απο αριστερά και τη κεφαλια του Βαγγελη να κανει το 3-1.Στο 63 ο Σταφσουλαι πηρε τη θεση του Χαλκιά
Στο 71 ο Παυλοπουλος πηρε τη θεση του Λυγκου.
Ο Ζιγκεριδης πηρε τη θεση του Μοσχακη στο 72.
Τελευταια αλλαγη για τον Εθνικο στο 75 με τον Υφαντη να παιρνει τη θεση του Γουλα.Κεφαλια του Σταφσουλαι στο 78 απο κορνερ του Δωροβίνη η μπάλα φεύγει αουτ .Στο 82 ο Πέντσας παίρνει τη θεση του Σαχινιδη.Στο 84 γκολ απο τον Σουφλα και 3-2.Ο Τζοβαρας αρνηθηκε καταφενεστατο πεναλτι στον σταφσουλαι και αυτο προκαλει την αντιδραση των οπαδων με αποτελεμα 9λεπτη διακοπη.Στο 99 ο Βουτσινας εδιωξε σε κορνερ σουτ του Κερι



About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment