Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Eθνικός-Αστέρας Βάρης 2-0

Mετά από εξαιρετική εμφάνιση,  ο Εθνικός επικράτησε  με 2-0  του Αστέρα Βάρης, χάρις στα γκολ των Μάναλη στο 8 και  Χαλκιά στο 41.












Νίκη συνοδευόμενη από καλή εμφάνιση πανηγύρισε σήμερα η ομάδα απέναντι στον Αστέρα Βάρης για την 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Με δέκα έπαιζαν οι φιλοξενούμενοι μετά από την αποβολή του Τσαφταρίδη. Με αυτή την νίκη ο Εθνικός ανέβηκε στην 7η θέση με 25 βαθμούς.
Από την αρχή του αγώνα οι παίκτες του Θύμιου Γεωργούλη μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν την νίκη που βοηθήσει τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά. Στο 8ο λεπτό ο Μάναλης με ωραίο πλασέ στην αριστερή γωνία του Λέτσο άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας και έβαλε τις βάσεις για την νίκη. Στο 22ο λεπτό ο Δωροβίνης έβγαλε προωθημένη στον Μάναλη εκείνος είδε τον Παυλάκη που ερχόταν, του έβγαλε την σέντρα αλλά ο Παυλάκης από το σημείο του πέναλτι δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 41ο λεπτό ο Σταφσουλάι έβγαλε πολύ ωραία τον Χαλκιά στην επίθεση και ο δεξιός μπακ της ομάδας μας με πολύ ωραίο σουτ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας μας πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο με τον Εθνικό πια να έχει προβάδισμα δύο γκολ γινόταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μείνουν με δέκα. Ο Τσαφταρίδης που είχε μπει στο 46′ μέσα σε είκοσι λεπτά αντίκρισε δύο κίτρινες και αποβλήθηκε, Στο 80ο λεπτό ο Σταφσουλάι μπήκε πολύ ωραία μέσα στην περιοχή, είδε αμαρκάριστο τον Δωροβίνη, του έδωσε την μπάλα αλλά εκεί δεν έκανε καλό τελείωμα με την μπάλα να πηγαίνει άουτ. Ο Παυλόπουλος βρέθηκε πολύ κοντά στο τρίτο τέρμα για τον Εθνικό όταν στο 85′ ο Δωροβίνης του έκανε την πάσα, και εκείνος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λέτσο με αποτέλεσμα η ομάδα μας να πάρει ένα κόρνερ. Στο 87′ ο Σωτηρόπουλος έκλεψε από τον Κουκούλη, έκανε το σουτ περίπου από τα 25 μέτρα αλλά η μπάλα πήγε πολύ έξω.
















ΕΘΝΙΚΟΣ(Γεωργούλης): Βουτσινάς, Χαλκιάς, Γερόλυμος, Μακρής, Κουκούλης, Γούλας, Παυλάκης(60’ Τογρού), Σούφλας(75’ Σαμιώτης), Μάναλης(65’ Παυλόπουλος), Δωροβίνης, Σταφσουλάι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ(Θανέλλας): Λέτσο, Ντάλλας, Μάναλης(68’ Νινιός), Μαγγίνας, Μάμαλος, Νικολακόπουλος(46’ Τσαφταρίδης), Γεωργιάδης, Μάγγος, Κωβαίος( 80’ Κουιρουκίδης), Φωστέρης, Σωτηρόπουλος.



Δείτε το Live όπως καταγράφηκε μέσα από το επίσημο σάιτ της ομάδας μας

Ο αγώνας ξεκίνησε.

Στο δεύτερο λεπτό ο Εθνικός απειλεί με κεφαλιά του Μάναλη.

Στο 6ο λεπτό ένα δυνατό σουτ του Φωστέρη καταλήγει στην αγκαλιά του Βουτσινά.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ στο 8' ο Μάναλης ανοίγει το σκορ με ωραίο πλασέ στην αριστερή γωνία.

Παιχνίδι κατοχής απο την ομάδα μας στα πρώτα 15 λεπτά ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να απειλήσουν κυρίως με στημένα.

Στο 22' ο Δωροβίνης έβγαλε καταπληκτική προωθημένη στον Μάναλη εκείνος έδωσε δεξιά στον Παυλάκη που απο την μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. 

ΓΚΟΟΟΟΟΛ Στο 41' ο Σταφσουλάι έβγαλε  μπαλιά στον Xαλκιά που αυτή τη φορά με σουτ στην κίνηση κάνει το 2-0.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου.

Στο 60' ένα σουτ του Γερόλυμου από τα αριστερά πήγε λίγο πάνω απότο τέρμα.

Δεύτερη κίτρινη στον Φωστέρη για σκληρό χτύπημα στον Γούλα. Με δέκα ο Αστέρας.

Ο Τογρού πήρε  την θέση του Παυλάκη.

Πολύ σκληρό παιχνίδι στα πρώτα 25 λεπτά.

Ο Παυλόπουλος στην θέση του Μάναλη.

Στο 75' ο Σούφλας θα αφήσει την θέση του στον Σαμιώτη.

Στο 80' ο Σταφσουλάι κατέβηκε ωραία από αριστερά έδωσε στον Δωροβίνη και εκείνος με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 85' ο Παυλόπουλος χάνει τετ α τετ μετά από μπαλιά του Δωροβίνη.

Στο 87' ο Σωτηρόπουλος κλέβει από τον Κουκούλη αλλά το σουτ  καταλήγει πολύ έξω.

Λήξη του αγώνα. Η ομάδα μας πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment