Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Διπλό παραμονής

Τεράστια νίκη -μισή και κάτι παραπάνω σωτηρία αποτελεί για τον Εθνικό η μεγάλη νίκη με 1-2 απέναντι στον Κρουσσώνα.
Οι Πειραιώτες επέδειξαν καρδιά και ψυχή και πήραν το διπλό χάρις στα γκολ των Σούφλα στο 43 και  Δωροβίνη απο τα 11 βήματα στο 78 με τον Μαυρομμάτη..Μείωσαν οι Κρητικοί στο 83. Με 10 τελείωσαν και οι δύο ομάδες λόγω αποβολής των Ταβλαδωράκη και Παυλάκη.
Στο α’ ημίχρονο και μετά απο ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο κατάφερε ο Εθνικός μπόρεσε να ανοίξει το σκορ στο 43’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μακρής έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Κόλλιας απέκρουσε και στην επαναφορά ο Σούφλας έκανε το 0-1. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τον ΠΑΟΚ στο β’ ημίχρονο, καθώς δόθηκε πέναλτι και αποβολή του Ταβλαδωράκη, με τον Δωροβίνη να εκτελεί εύστοχα και να σημειώνει το 0-2. Στο 83’ μείωσε 1-2 για τον ΠΑΟΚ ο Μαυρομάτης, ενώ στο 86’ αποβλήθηκε για τον Εθνικό ο Παυλάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ: Κόλλιας, Μασέλης, Χαρίσης, Φυσαράκης, Ταβλαδωράκης, Μαυρομάτης, Μπάτσι (82’ Βατσινάς), Γούλας (50’ Βαρούχας), Τριανταφύλλου, Κρίτσας (78’ Τζίκας), Σκουτέλης.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Χαλκιάς, Παυλάκης, Μακρής, Κουκούλης, Σταφσουλάι (68’ Λύγκος), Σαμιώτης, Σούφλας (46’ Λεωνιδόπουλος), Παυλόπουλος, Δωροβίνης, Υφαντής(87 Mπένα).

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment