Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Μάναλης:"Προέχει η ομαδα"

Δεύτερη συμμετοχή στο Κύπελλο ,πρώτη ως βασικός και  δεύτερο γκολ στη σεζόν για τον Γιώργο Μάναλη. Ο νερός φορ "κλείδωσε" την πρόκριση με το δεύτερο γκολ κόντρα στη Νέα Ιωνία ,ωστόσο όπως δηλώνει στο Εθνικός tv η δουλειά δεν σταματάει.
Ο νεαρός φορ  τονίζει ότι προέρχει η  ομάδα και μετά η προσωπική καλή του εμφάνιση ,ενώ  αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον κόσμο του Εθνικού.
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι από δύο καλές ομάδες. Ξέραμε την άλλη ομάδα γιατί παίξαμε και στο Πρωτάθλημα πρόσφατα μαζί της. Καταφέραμε να κερδίσουμε. Σιγά σιγά αποκτάμε ρυθμό, βλέπουμε ότι και στο Πρωτάθλημα κάνουμε καλές εμφανίσεις, απλά δεν έχουμε πάρει τις νίκες. Τώρα εμείς από την επόμενη εβδομάδα θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη και σιγά σιγά πιστεύω ότι θα βελτιωνόμαστε με τον καιρό και θα ανέβουμε εκεί που μας αξίζει.» ενώ για τον κόσμο του Εθνικού είπε: «Είναι πολύ καλοί, σε κάθε παιχνίδι είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Και σήμερα φωνάζανε από την αρχή του παιχνιδιού και σε όλα τα παιχνίδια έρχονται και μας βλέπουνε. Υπομονή κι αυτοί λίγο τώρα, σιγά σιγά πιστεύω αρχής γεννομένης από την Κυριακή θα πάρουμε και την πρώτη νίκη για το Πρωτάθλημα και θα χαρούμε όλοι μαζί.»

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment